diumenge, 18 de desembre de 2016

PROJECTE D'ENTORN 2017: 
TOTS ELS INFANTS VIVIM IGUAL?

ACTIVITAT DE MOTIVACIÓ:
EL CONVI I LA VÈNCIA ENS HAN EXPLICAT QUÈ ESTÀ PASSANT A SÍRIA

EL CONVI I LA VÈNCIA, LES MASCOTES DE L'ESCOLA DE LA CONVIVÈNCIA, ENS VAN REUNIR UN DIA A LA SALA DELS MIRALLS PER PARLAR-NOS D'UN TEMA QUE ELS TÉ MOLT PREOCUPATS I SOBRE EL QUE ENS HA PROPOSAT INVESTIGAR I ACTUAR DURANT AQUEST CURS, COM A PROJECTE D'ESCOLA.
PRIMER ENS VAN EXPLICAR UN CONTE, QUE ESTÀ INSPIRAT EN FETS REALS, EN EL QUAL ELS PROTAGONISTES PATEIXEN COM HO ESTAN FENT MOLTS NENS I NENES SIRIANS EN LA REALITAT. 
DESPRÉS, A CADA CLASSE ENS VAN MOSTRAR TAMBÉ ALGUNS REPORTATGES DE L'INFO K PER A QUE ENTENGUÉSSIM UNA MICA MÉS QUÈ PASSA EN AQUEST ALTRE PAÍS DE LA MEDITERRÀNIA.Des de la comissió conviental agraïm molt a la Marta Pérez i al Josep M. Partegàs, que hagin escrit el conte "El bloc de dibuix" i ens hagin permès adaptar-lo per a fer aquesta representació, com a activitat dinamitzadora del projecte d'entorn d'aquest curs.

PROJECTES D'AULA:
CADA GRUP HEM INVESTIGAT SOBRE EL TEMA DE COM VIUEN ALTRES INFANTS, LA MAJORIA SOBRE ELS REFUGIATS/DES QUE VENEN DE SÍRIA.
EN AQUESTS VÍDEOS PODEU VEURE UNA SÍNTESI DEL QUE HEM DESCOBERT I QUE VAM EXPOSAR A LA RESTA DE COMPANYS/ES DE L'ESCOLA.